Pena Cinta 3: Persiapan First Date

Tuesday, August 31, 2010




..ini cerita Lisa dan pasangannya Shah..

Lisa: arghh ak nk pakai bju apa nie, mana yg warna pink.."itu lar ko janji nk warna pink sgt" Lisa bermonolog sendirian. Hari nie merupakan first date dia dgn Shah..
Gilerlar ak mcm nie..tip tip tip..okelah amik yg nie.
Mama Lisa : Lisa, comelnya anak mama, kamu nk kemana nie.
Lisa: mama, mama igt lgi x dat guy yg salu duk komen Sha punya wall kat fesbuk tu
Mama Lisa: ermm kenapa
Lisa: ae nie Lisa nk kuar dgn dia lar..

............

Rumah Shah

Shah : lalalalalalalala (hatinya sgt gembira giler2x)
Mama Shah: amboi kamu, gembira sakan, nie nk kemana
Shah: rahsia.shhh
Mama Shah: ada ada aja kamu nie... ;)


^cinta itu sweet^

4 Orang Sweet:

Coffee Princess said...

kebiasaannya, perempuan lebih risau untuk menghadapi first date drpd lelaki.. lelaki relax jea..smunya kene cool..perempuan lak..kdg2x mudah jugak mengelabah..x pa biasa itu normal..

mcm citer lisa nie, nk pakai bju pon perlukan masa dan dia rasa riso sgt..

lelaki relax jea..siap menyanyi lagi..

perempuan akan menceritakan kpd mama dia apa yg akn dia buat

lelaki plak lebih kepada berahsia..berahsia bukan sb takot mama dia tahu ke apa ..tp diorg berpendapat menceritakan perkara itu adalah x penting mana pon..

Miss Ekin said...

hmmm sweet sgt aih..tapi dlm kes saya ni..saya ada masalah di mana saya punya pakwe yang mcm perempuan..saya ni jenis pompuan yang rock kapak kepala singa..dia plak ayu giler bangang...nak pijak semut pon terkangkang kangkang..geram i..so nak tanya pendapat dr cinta la..apa patut saya buat..

Coffee Princess said...

ekin..lawak ngak eh..ang ad boypren ka..amboi x habaq cek na..haha

okei lar..if let's say, ad yg mempunyai masalah sedemikian,
jgn takot, sbnrnya, lelaki ni ad beraninya, mgkin kita aja yg x nmpk lagi..ckp psl keberanian, lelaki yg berani.adalah lelaki yg romantik..

kina said...

hehe.betul lah tu.hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...