padat! sendat! smua ada..yeahh

Thursday, February 17, 2011

Seperti yg aku duk salu membebel dr dlm hati smpai luar..smpai mata yg sedikit kuyu suda sb x bpe sihat''opss ak rasa cam nk demam.suara mmg sah2x dah hilang..huhu..huaaa..aku punya jadual harian sgt busy.. smpaikan ak dah lupa apa matlamat aku kt sini..jadual yg suda over'estimate..

Oke apa yg aku bwt hari nie ;P
pagi2x lagi dlm kul 6 siap berbaju kesat, aku dah menapak ke bilik zana kat m20420..semata-mata nak gi  tenyeh tenyeh sardin yg duk dlm rice cooker..hehe..sb nk jual roti sardin untuk menambahkan dana club tkd uitm kedah. hehe

oke pas smyg subuh, aku terus ke kesat..huhu pagi2x lagi dah kene membebel sb suara x dk..nk nyanyi.. oh yar mmg suara aku ilang pgi nie..rasa perit2x kt tengkuk..kenapa yea..huhu..
kemudian cgu kesat gitau yg ada kelas ganti smpai kul 12..mmg  tertekan lar kan..bukannya nk bgitau awal..(sori, mmg aku tgh marah skrg nie) sb kul 12 kitaorg ada program lain..hmm walaupon dlm hati nie mmg niat dr awal lgi nk ponteng program basic day yg sedikit merimaskan hari aku.. huhu

kemudian..setelah berjemur dan berjemur kt tengah2x panas..aku ngn member bergerak untuk balik ke bilik..kitaorg gi mkn ..dan terus pulang ke bilik..huhu..dan ak dah mmg penat giler,..tdung x buang, stoking pon x buang..ak terlena ats katil...huhu..

kul 6 t ada meeting ngan lilah pasal projek bas..ini projek personal..ehehe under club hanyalah untuk taiping dan ipoh shja..hehe..tp itupon x menyempat lgi meeting dgn ajk2x..huhu nie smua disebabkan jadual yg sungguh padat..

oke esok plak..ada LDK..alamak..kenapa? kenapa? dan kenapa? ohh plzz..da whole day plak tu..mmg b***h..lar kan..huhu..geram!

ahad~test math
selasa~test akkaun
rabu~quiz csc dan juga test csc...

p/s.. aku still lgi sakit bibir sb kene sepak hari tu. huhu..nk gi klinik tp smlm x sempat..sb aku terpaksa gi hep untuk selesaikan masalah ptptn aku..huhu..

*oke satu lagi mlm nie, aku tanak gi mana2x..okey~ x kira program apa ke..smpai x pergi kene gugur taraf ke..mmg aku x nk pergi..aku nk studyyyyyy....mggu depan ada test..ko paham x????? esok x sempat!!!

2 Orang Sweet:

kina said...

kesian ko kan..kalo aku mesti dah nangis-nangis dah..huhu..tapi xpe..aku tahu ko boleh.
ko mampu lakukannya..

bibir tu ko kena letak ais..bagi hilang ckit lebamnya..

pape pun..jaga diri baik-baik..
aku rindu ko wei..huhu

Coffee Princess said...

aku pon rindu ko sgt2x..huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...