~Khas buat Cik Fairuz~

Saturday, November 27, 2010

Assalamualaikum.entry nie khas untuk Cik Fairuz, my new VIP member for Ganda10. Oke Cik Fairuz thanks kerana anda mempercayai sistem ganda10 ni..



Oke sy terangkn sikit cara ringkas bagaimana sebenarnya matlamat dan cara Ganda10 memainkan peranannya dlm menjana wang pendapatan sampingan.


Program ini bukanlah MLM, ia adalah program yg secara automatiknya melantik kita menjadi reseller ..Wah tetiba kan jdi reseller tanpa sijil or pangkat ape2x..stu aja ciri2x yg diperlukan..rajin promote,jujur serta cekap..

Oke ini cara mudah yg sy gunakan..


First, selepas anda login kat member area, anda harus bce dulu benda2x kecil yg harus anda ingati..senang shaja..klik dekat home.


untuk promote nie..byk tempat yg anda leh bwt promosi..


1. kt blog..oke anda leh paste code banner anda kat blog..amik code kat link banner di sebelah kiri anda..pastu bila dh letak kt blog..rajin2x lar lompat-lompat ke blog blogger2x yg lain..rajin follow diorg..dan ajak lar diorg klik2x pada banner anda..bila anda rajin bukak page org, org akn rajin bukak page anda plak...dan secara x langsung ada yg akn klik pd banner anda..senang kan..




2. oke boleh promote kt laman chatting..yea lar kn smbil2x kita duk chatt ngn kengkwn ape slhnya kita..selit2x kan sket psal ganda10 nie..kene pandai persuade org untuk join ..hehe sy pasti..anda mesti boleh buat punya..bgitau jea diorg..mudah murah seumur hidup..hanya RM10! hehe


3. oke.. anda juga boleh letak link anda kat facebook..buat note ke..dan tag member2x anda..kan fb nie diorg x miss..msti ad yg akn bce note anda..pasti!..


4. Sebagai permulaan nie..anda kene rajin untuk jalan2x dr stu lmn web ke stu lmn web..terutama lmn yg dpt menjana pendapatan smpingan..secara x langsung anda leh blaja ngn sndirinya..bagaimana pelayar tegar internet dpt berjaya..Oke..untuk langkah ke-4..anda leh search kt google ..iklan2x percuma..kt sne t..anda leh selitkan iklan anda juga..




5. Sekarang boleh periksa..berapa org yg berkunjung ke link anda..wah anda akan tgk 300 lebey org suda berjaya masuk ke link anda..dlm stu hari suda dpt 3 ratus..lau 2 hari..3 hari..oke skrg dah 900..x kn lar dlm 900 org x dk yg dftar..oke katakanlah drpd 900 org, 20 yg dftar..itupon dftar secara percuma..oke 10 drpadanya betul2x nk join anda..tgk dlm mse 3 hari, anda sudah berjaya dpt rm100..hanya dihujung jari anda..bygkan lau anda aktif lme..suda pasti berganda2x rm10 masuk kn.hehe


Apa untungnya saya masuk GANDA10??


Oke untungnya bukanlah..setakat menerima duit RM10 berganda2x..tetapi, anda juga diberi produk2x secara PERCUMA..Anda boleh download bila2x mse..dan bcelah tip2x perniagaan internet..byk giler..seolah2x anda mendapat satu almari buku psal perniagaan internet secara PERCUMA. Best kan?


_Itulah cara mudah yg saya gunakan..secara jujurnya sy tidaklah rajin sgt pon bwt promosi..kdg2x shaja..Sy tahu..anda pasti akn dpt rmai org.hehe selamat berjaya.lau ada pape nk tnya boleh email sy di hana.rihan@yahoo.com atau tlis aje kat sini ..kat chatbox pon boleh atau comment area..x kisah..asalkan sy dpt bce.. ;) ..sy pasti akn tolong _

^Semoga Berjaya^

 

p/s: sy ada letakkan iklan anda di tepi page sy sebelah kanan dibawah laman "Simple Iklan Ahli Percuma". Iklan anda akn bertapak di sini secara PERCUMA selama 2 minggu (Ini merupakan hadiah secara personal dari saya buat ahli baru) selepas itu, anda boleh bayar RM10 shaja untuk setahun bagi meneruskan sewa tapak anda ~murahkan. (sy buat murah coz sy bukanlah blogger yg menggunakan dot.com lgi.hehe insyaAllah pasnie..lau jari nie maju menaip).. Tapi lau anda tidak ingin meneruskan sewa tapak iklan anda disini, tidak mengapa... ;)


1 Orang Sweet:

Fairuz said...

Terima kasih banyak2.saya dah letak link cuma belum tagged kat fb jer.Thanks jugak sebab letak ikln utk saya.saya akan letal link awak kat blos saya yang lain.thanks a lot

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...